Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

“Douskos Port House Hydra” - Εγκαίνια σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 18ου αιώνα που αναβαθμίζει την τουριστική υποδομή του νησιού μας


"Douskos Port House Hydra" - Εγκαίνια σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 18ου αιώνα που αναβαθμίζει την τουριστική υποδομή του νησιού μας.
Το βράδυ της Κυριακής 19 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου “Douskos Port House Hydra” που βρίσκεται σε μια όμορφη και προνομιακή θέση στο δυτικό τμήμα του λιμανιού της Ύδρας.
Το "Douskos Port House Hydra" στεγάζεται σε ένα πανέμορφο αρχοντικό του 18ου αιώνα που αναπαλαιώθηκε με με μεράκι και στο υψηλότερο σημείο του διαθέτει ένα όμορφο δώμα που έχει απεριόριστη θέα και επισκοπεί του λιμανιού της Ύδρας. 
Η λειτουργία του νέου ξενοδοχείου -όπως και άλλων που έχουν αρχίσει να λειτουργούν τα τελευταία χρόνια- αναβαθμίζει τις τουριστικές υπηρεσίες του νησιού μας.


Εκεί στον όμορφο χώρο του δώματος, παρουσία επισκεπτών, τελέστηκε ο αγιασμός των εγκαινών του ξενοδοχείου από τον Πρωτοβρεσβύτερο π. Ιωαννίκιο Καλαφάτη όπου μαζί του έψαλε και ο Ιεροψάλτης κ. Εμ. Πούλος.
Μετά τον Αγιασμό ο Πρωτοβρεσβύτερος π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης έδωσε τις ευχές του στον επιχειρηματία κ. Χρήστο Ντούσκο αλλά και στο προσωπικό και στη συνέχεια επισκέφτηκε αγιάζοντας τους χώρους του νεου ξενοδοχείου.
Douskos Port House Hydra”, δείτε περισσότερα εδώ: www.douskosporthouse.gr






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Προστατεύουμε το περιβάλλον της Ύδρας όλοι μαζί" - Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας!

Τη Δευτέρα στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Ύδρας . Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας ! Μία όμορφη πρωτοβουλία ...