Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Κόλμερ με θέμα "Το Δημογραφικό Πρόβλημα της Ελλάδας"


Την Παρασκευή 24/08/2018 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων των “Κουντουρειώτιων” πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Δημοσιογράφο και έγκριτο οικονομικό αναλυτή κ.Κωνσταντίνο Κόλμερ με θέμα "Το Δημογραφικό Πρόβλημα της Ελλάδας". Την ομιλία προλόγισε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης και συνχίστηκε με την τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη ομιλία από τον Δημοσιογράφο και έγκριτο οικονομικό αναλυτή κ.Κωνσταντίνο Κόλμερ για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Στην απόληξη της ομιλίας του αναφέρθηκε με έμφαση ότι η Ελλάδα τελεί υπό δημογραφική ΚΑΤΟΧΗ!
Ευθύς μετά ακολούθησε συζήτηση με πολίτες και επίλογος από τον Δήμαρχο Ύδρας κ.Γ. Κουκουδάκη όπου και επέδωσε στον κ. Κωνσταντίνο Κόλμερ τιμητική πλακέτα των "Κουντουριώτειων 2018".
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κ. Αναστόπουλος, φορείς του νησιού κ.ά.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Προστατεύουμε το περιβάλλον της Ύδρας όλοι μαζί" - Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας!

Τη Δευτέρα στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Ύδρας . Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας ! Μία όμορφη πρωτοβουλία ...