Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

"Οδός Παναγιώτη Τέτση" εγκαίνια στο νέο όμορφο δρόμο Καμινιών - Βλυχού


Τo Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου δρόμου που συνδέει το Καμίνι με τον Βλυχό, ο οποίος ονομάστηκε σε «Οδός Παναγιώτη Τέτση», προς τιμή του μεγάλου Υδραίου Ακαδημαϊκού και εικαστικού.  
Ο δρόμος Καμινιου που πρόσφατα ηλεκτροδοτήθηκε και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες διερχόμενους. Το έργο έγινε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Πάνω από το Castello και στο γεφυράκι, με την παρουσία πλήθος κόσμου τελέστηκε Αγιασμός από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνο Δαρδανό, μαζί με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ευάγγελο Γκιάκο και τον Πρεσβύτερο π. Γεώργιο Βλαχόπουλο.
Μετά τον Αγιασμό μίλησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδεσ. Πρωτ. Π. Ακίνδυνος Δαρδανός αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του έργου.
Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες για την επίτευξη του έργου και κατέληξε ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση του και στη συνέχεια μίλησε για τον δρόμο και την ολοκλήρωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος .
Παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Α. Καλύβας,ο Αντιδήμαρχος Ύδρας κ Γ. Μπελεγρής, και δημοτικοί σύμβουλοι, οι Βουλευτές Α’ Πειραιά κ. Ε. Σταματάκη, κ. Γ. Γεννιά και ο κ. Κ. Κατσαφάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων λ. Π Χατζηπέρος,, ο Λιμενάρχης Ύδρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Γ. Μανδαλάκης, Διευθύντρια του ΙΑΜΥ, κ. Ν. Αδαμοπούλου,η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας, κ. Μ. Κλαδάκη-Πιερρουτσάκου και πλήθος κόσμου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Προστατεύουμε το περιβάλλον της Ύδρας όλοι μαζί" - Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας!

Τη Δευτέρα στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Ύδρας . Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας ! Μία όμορφη πρωτοβουλία ...