Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Χρωματική πανδαισία από την εικαστική συνάντηση πέντε ζωγράφων στην αίθουσα Τέχνης “Μελίνα Μερκούρη”

ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ" – ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"
Το βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία παρουσία δεκάδων κόσμου, στην αίθουσα Τέχνης "Μελίνα Μερκούρη" τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο "Χρωμάτων συνάντησις". Η έκθεση έγινε στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων "Κουντουριώτεια 2018".


Η έκθεση εντυπωσίασε το κοινό με την πανδαισία των χρωμάτων που διασκορπίζονταν και διαχέονταν μέσα από τα έργα των: Kristi Grigoriou, Maribe Lambert Markouizos, Andreas Horstmann, Alexios Saskalidis, Dimitris Fousekis.
Οι πέντε (5) εικαστικοί κατοικούν και εργάζονται στην Ύδρα όπου και ο τόπος έμπνευσής τους,
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 26 Αυγούστου 2018 και την επιμέλεια της  έχει ο διεθνώς καταξιωμένος εικαστικός κ. Δημήτρης Αλέξανδρος Φατούρος.
Την έκθεση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, φορείς του νησιού και δεκάδες κόσμου.
Η εικαστικός κ. Κρίστι Γρηγορίου δήλωσε σχετικά με την ομαδική έκθεση “Χρωμάτων συνάντησις" σε μεγάλο μέσον κοινωνικής δικτύωσης: “Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον δημο Ύδρας για την φιλοξενία τον δήμαρχο κ. Γεωργιο Κουκουδακη για την παρουσία του τον κ. Δημήτρη Φατουρο για την επιμέλεια αυτής της έκθεσης και όλους τους υδραιους φίλους και συναδελφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους".
Ώρες επισκέψεων: 11:00-13:00 και 20:00 -23:00






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Προστατεύουμε το περιβάλλον της Ύδρας όλοι μαζί" - Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας!

Τη Δευτέρα στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Ύδρας . Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας ! Μία όμορφη πρωτοβουλία ...