Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Με ιδιαίτερη κατάνυξη ο Εσπερινός και η λιτάνευση της Ι. Εικόνας του Τιμίου Προδρόμου στα Καμίνια της Ύδρας


Το απόγευμα της Τρίτης 28 Αυγούστου 2018 τελέστηκε με ιδιαίτερη κατάνυξη ο Πανηγυρικός Εσπερινός στην ενορία του Ι. Ναού Τιμίου Προδρόμου στην περιοχή Καμίνια της Ύδρας έγινε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και ακολούθησε Αρτοκλασία στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού όπου και έγινε η απόλυση.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου που αναφέρθηκε στον Τίμιο Πρόδρομο που έγινε ο προπομπός του Χριστού αλλά και ο Βαπτιστής Του αλλά και για το μαρτύριο του με τον απότμηση της κεφαλής του από τον Ηρώδη.
Επίσης λίγο πριν την απόλυση μίλησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδεσ. Πρωτ.π. Ακίνδυνος Δαρδανός όπως και ο Εφημέριος του Ναού Πρωτ. π. Ευάγγελος Γκιάκος.
Του Πανηγυρικού Εσπερινού προεξήρχε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδεσ. Πρωτ.π. Ακίνδυνος Δαρδανός συλλειτουργούντων του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Θεόδωρου Θεοδοσίου, του Πρωτ. π. Ιωαννίκιου Καλαφάτη, του Πρωτ. π. Ευάγγελου Γκιάκου και του Πρεσβύτερου π. Γεώργιου Βλαχόπουλου.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κ. Αναστόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Προστατεύουμε το περιβάλλον της Ύδρας όλοι μαζί" - Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας!

Τη Δευτέρα στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Ύδρας . Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας ! Μία όμορφη πρωτοβουλία ...