Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Mιχάλης Χατζηγιάννης ξεσήκωσε τον κόσμο σε μια μοναδική συναυλία στο λιμάνι της Ύδρας


Ο Δήμος Ύδρας μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρισης του Δήμου Ύδρας την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 διοργάνωσε στο λιμάνι της Ύδρας παρουσία πλήθους κόσμου, μεγάλη συναυλία στήριξης των Πυρόπληκτων της Αττικής με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Μελίνα Μακρή.
Τα έδοδα της συναυλίας δόθηκαν για τη στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στην Αττική και σε αυτή την προσπάθεια του Δήμου μας πήραν μέρος Δημοτικές Παρατάξεις, Σωματεία και Φορείς του νησιού.

Ο Δήμαρχος της Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης σε εισαγωγική του ομιλία ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την παραγματοποίηση της συναυλίας αλλά και όλους όσους πήραν μέρος και βοήθησαν έμπρακτα (Δημοτικές Παρατάξεις, Σωματεία και Φορείς του νησιού), στη στήριξη της συναυλίας και κατά προέκταση στη στήριξη των Πυρόπληκτων της Αττικής αφού όπως είπς χαρακτηριστικά ο Δήμος Ύδρας θα συνδράμει στην κατασκευή σχολείου σε περιοχή που εχει πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού. Μετά το πέρας της συναυλίας ο Δήμαρχος της Ύδρας έδωσε τιμητική πλακέτα στον ταλαντούχο τραγουδιστή κ. Μ. Χατζηγιάννη.
Παραβρέθηκαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνο Δαρδανό, Δήμαρχος της Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. κ. Γ. Μπελεγρής,  ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ κ. Κ. Βούλγαρη- Μαραγκού, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΤΟ ΝΔ, Εμ. Ε. Πούλος, Λιμενάρχης Ύδρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Γ. Μανδαλάκης, Φορείς του νησιού και πλήθος κόσμου.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Προστατεύουμε το περιβάλλον της Ύδρας όλοι μαζί" - Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας!

Τη Δευτέρα στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Ύδρας . Μια πρωτοβουλία που αφορά όλους μας ! Μία όμορφη πρωτοβουλία ...